Teške riječi predsjednika Torina za Harta
Foto: EPA

Engleski golman ne želi ostati

Teške riječi predsjednika Torina za Harta

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart izjavio je jučer da nema namjeru da naredne sezone ide na novu posudbu.

Hart je početkom ovog ljeta stigao u Torino na posudbu iz Manchester Cityja jer je Pep Guardiola odlučio da mu nije potreban. Iako Torino želi da otkupi njegov ugovor Hart je priznao da će se vjerovatno vratiti u Premiership, ali ne u redove Manchester Cityja.

Ova izjava je naljutila predsjednika Torina, Urbana Caira, koji je danas osuo paljubu po engleskom golmanu. Cairo je izjavio da je Hart mnogo griješio otkako je stigao u Torino, te da svakako nije kalibar golmana za ovaj italijanski klub.

"Hart je napravio nekoliko grešaka, posebno kada je istrčavao s gola. On je važan golman, ali nismo očekivali da će toliko griješiti neki engleski golman. Uradio je i nekoliko dobrih stvari, ali nije on kalibar za Torino", rekao je Cairo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi