Tevez: Nemam pojma o reprezentaciji, sunčam se
Foto: EPA

Napadač na odmoru

Tevez: Nemam pojma o reprezentaciji, sunčam se

M. Šljivak

Carlos Tevez je zbog sukoba sa selektorom Alejandrom Sabellom ostao bez poziva u reprezentaciju Argentine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Fantastični napadač je s Juventusom osvojio titulu prvaka Italije, pružao je sjajne partije u dresu Stare dame, ali Sabellin poziv nije dočekao. 

Tevez se u potpunom miru sprema za narednu sezonu, a ističe kako nema pojma šta se dešava u reprezentaciji, ali ga ipak boli što nije među odabranim igračima.

"Ništa ne pratim, nemam pojma kakva je situacija u reprezentaciji. Ne znam ništa. S porodicom sam, igram golf, sunčam se, potpuno sam izoliran jer sam ipak fudbaler i boli me što nisam u Brazilu. Uopće ne pratim šta se događa i ne zanima me ništa vezano uz Svjetsko prvenstvo",rekao je Tevez za argentinske medije.

Tevez je posljednji meč za reprezentaciju odigrao prije tri godine protiv selekcije Urugvaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.