Tevez tvrdi da zna gdje će Messi nakon Barcelone

Tevez tvrdi da zna gdje će Messi nakon Barcelone

E. Škorić

Argentinac Caros Tevez smatra da će Lionel Messi slušati srce kada donese odluku o svojoj budućnosti.

Messi i dalje nije produžio ugovor s Barcelonom, pa ga se povezuje sa bogatim klubovima širom svijeta, a njegov sunarodnjak Tevez smatra da će presuditi - srce.

"Ne radi se tu o novcu, Messi sluša svoje srce. Ne mislim da će tako lako da završi veza koju imaju Barcelona i Messi. On neće zbog novca promijeniti klub", rekao je Tevez, pa je još dodao:

"Kada dođe dan da ode iz Barcelone, onda će otići u Newell Old Boys. To će biti njegova odluka. Vratit će se kući".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je za Newell's Old Bos igrao  kao dijete, da bi 2001. godine preselio u Barcelonu i za prvi tim Katalonaca zaigrao je 2004. godine, te je u dresu slavnog kluba odigrao 363 utakmice i postigao 326 golova.

Što se Teveza tiče, on je nedavno iz Boca Juniorsa prešao u Shanghai Shenhua, te je kazao da će mu u Kini biti pravi izazov igrati. Naravno, nije tajna i da je novac bio odlučujući faktor u njegovom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi