Tevez zarađuje milione u Kini, ali ne poštuje klub

Propustio gostovanje zbog Disneylanda

Tevez zarađuje milione u Kini, ali ne poštuje klub

E. Škorić

Argentinski napadač Carlos Tevez zarađuje milione u Kini, no to ga nije spriječilo da propusti utakmicu zbog odlaska u dječiji park.

Tevez očigledno baš voli Disneyland, pa je bivši napadač Manchester Uniteda i gradskog rivala Cityja zbog istog propustio meč svog kluba.

Argentinac je u Šangaju posjetio Disneyland u trenucima kada je njegov klub imao utakmicu, no Tevez, unatoč tome što zarađuje 615.000 funti sedmično, radije ode gledati Mickey Mousa.

Iz kluba su saopštili kako je "u privatnom svojstvu" Tevez otišao u Disneyland. 

Zanimljivo da je nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva 2014. godine izjavio da neće gledati Argentinu na Mundijalu, već da sa ženom ide u Disneyland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi