Težak udarac za Bristol, ali Đuriću se ukazuje velika šansa

Vratit će se u prvu postavu

Težak udarac za Bristol, ali Đuriću se ukazuje velika šansa

Bh. napadač Milan Đurić će u narednim utakmicama gotovo sigurno zauzeti mjesto u prvoj postavi Bristol Cityja.

Osim toga što je u posljednje vrijeme Đurić počeo zabijati golove za svoj novi klub, razlog tome je i nezgodna povreda Tammyja Abrahama.

Ovaj 19-godišnji napadač, koji je ove sezone sa 18 golova treći strijelac Championshipa, je u porazu od Leedsa povrijedio bedro, zbog čega će morati odsustvovati dvije ili tri sedmice.

Abraham se već privremeno vratio u Chelsea na liječenje, s obzirom da u Bristolu nastupa kao posuđen igrač iz tog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tammy Abraham važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Engleskoj i njegov izostanak će biti veliki udarac za ovu ekipu pred naredne utakmice i borbu za opstanak u Championshipu.

Na Milanu Đuriću je sada velika obaveza da nadomjesti fudbalera koji je ove sezone, bez ikakve dvojbe, jedna od rijetkih svijetlih tačaka Bristola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi