Thiago Motta napušta PSG

Neće produžiti ugovor

Thiago Motta napušta PSG

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Thiago Motta na kraju ove sezone sigurno će napustiti ekipu PSG-a.

Njegov agent Alessandro Canovi potvrdio je danas za italijanske medije da će Motta na kraju sezone napustiti PSG jer mu ističe ugovor sa aktuelnim prvakom Francuske. Nakon što napusti PSG, Motta će se najvjerovatnije vratiti u italijansku Seriju A.

"Njegov ugovor s PSG-om ističe na kraju ove sezone i zaista ne vjerujem da će ga produžiti. Motta ima želju da se vrati u Italiju, ali to nije jedina opcija. Više će se znati za nekoliko mjeseci", poručio je njegov agent.

Motta je rođeni Brazilac, ali je odlučio prihvatiti državljanstvo Italije, te nastupati za ovu selekciju. U svojoj karijeri igrao je za Barcelonu, Atletico Madrid, Genovu, Inter i PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi