Thiago Silva: Bilo bi sjajno da Neymar dođe u PSG

Iskreno priznao

Thiago Silva: Bilo bi sjajno da Neymar dođe u PSG

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prethodnih dana nalazi se u centru pažnje javnosti zbog priča da će napustiti Barcelonu.

Španski mediji su prije nekoliko dana objavili da će Neymar ovog ljeta napustiti Barcelonu i da će svoju karijeru nastaviti u PSG-u. Navodno, klub iz Pariza je spreman da aktivira otkupnu klauzulu brazilskog igrača koja iznosi nevjerovatnih 222 miliona eura.

Sigurno je da u Parizu ne bi imali ništa protiv da Neymar dođe u ovaj klub, a to je priznao i njegov saigrač iz reprezentacije Thiago Silva. On je rekao da bi to bila sjajna stvar za ovaj klub jer je Neymar jedan od najboljih igrača svijeta.

"Neymar u Parizu? Čuo sam da novinari pričaju o tome, ali nema još ništa konkretno. Neymar je jedan od najboljih igrača na svijetu i bilo bi sjajno da dođe", rekao je Silva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije