Thiago Silva: Možemo završiti sezonu bez poraza

PSG gazi sve pred sobom

Thiago Silva: Možemo završiti sezonu bez poraza

Ekipa Paris Saint-Germaina ove sezone jednostavno nema konkurenciju u francuskoj Ligue 1.

PSG se nakon 25 odigranih kola nalazi na prvom mjestu na tabeli sa čak 69 bodova, što je čak 24 više od drugoplasiranog Monaca.

Fudbaleri aktuelnog francuskog šampiona u dosadašnjem dijelu sezone ne znaju za poraz. Od 25 utakmica, PSG je slavio u 22 navrata, dok je tri puta remizirao. Gol razlika je također impresivna - 63:12 (+51).

"Ako nastavimo ovako igrati, možemo završiti sezonu u prvenstvu bez poraza. To nam nije primarni cilj, ali bilo bi sjajno da uspijemo u tome", rekao je fudbaler PSG-a Thiago Silva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ekipa Laurenta Blanca ima visoke ambicije i u Ligi prvaka, a u osmini finala će se treći put uzastopno sastati sa Chelseajem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi