Thiago Silva: Nagovaram Coutinha da dođe u PSG

Brazilac priznao

Thiago Silva: Nagovaram Coutinha da dođe u PSG

E. Čaušević

Defanzivac PSG-a, Thiago Silva, priznao je da pokušava nagovoriti Philippea Coutinha da dođe u ovaj francuski klub.

Coutinho je ljetos bio u centru pažnje jer je Barcelona svim silama pokušala da ga dovede, no Liverpool to nije dozvolio. Ipak, postoje velike šanse da će brazilski fudbaler napustiti Redse već u januaru, te upravo svoju karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba.

No, njegov sunarodnjak Thiago Silva priznao je da nagovara već neko vrijeme Coutinha da dođe u PSG. Ovaj defanzivac je poručio Coutinhu da ostane na Anfieldu do ljeta i da nakon toga dođe u Pariz.

"Razgovaram često s Coutinho i nadam se da će me iznenaditi svojim transferom. Kao prijatelj mu dajem savjete šta bi trebao uraditi. Tako je bilo i s Neymarom i vjerujem da bi i za Coutinha bio dobar potez da dođe u PSG na kraju sezone", rekao je Thiago Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi