Thiago Silva odlazi na Otok?

London nova destinacija?

Thiago Silva odlazi na Otok?

Brazilski defanzivac i član PSG-a Thiago Silva mogao bi narednog ljeta promijeniti sredinu.

Kako danas prenose engleski mediji Thiago Silva je velika želja ekipe Chelseja, koji želi da uspari štoperski dvojac iz Brazila David Luiz-Thiago Silva.

Podsjetimo da se David Luiz ovog ljeta vratio u Chelsea upravo iz PSG-a gdje je igrao dvije godine. Silva se prije nekoliko sedmica povezivao i sa Milanom, ali izgleda da do toga ipak neće doći.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Treba reći i to da će Roman Abramovič morati izdvojiti veliki iznos za ovog fudbalera, te da će naravno morati nagovoriti i čelnike PSG-a da prodaju svog kapitena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi