Thiago Silva preko noći promijenio priču

Sada želi da ostane u PSG-u

Thiago Silva preko noći promijenio priču

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Thiago Silva prije nekoliko dana izjavio je da ima namjeru da napusti PSG na kraju ove sezone.

Silva s francuskom ekipom ima ugovor do kraja ove sezone, ali je izjavio da više nema namjeru da nosi dres PSG-a. Francuski mediji prije nekoliko dana prenijeli su da je Brazilac dogovorio sve s Juventusom, te da će na ljeto put ove ekipe.

Ipak, iz Pariza danas nam stižu nove informacije. Thiago Silva se ponovo odlučio oglasiti, ali je ovaj put u potpunosti promijenio svoju priču. Čak su i mediji u Francuskoj nakon toga objavili da više ne znaju u šta da vjeruju.

"Moja budućnost? Odlučio sam i želim ostati u PSG-u. Počeli smo pregovore oko novog ugovora i sada sve ide kako treba. Želim ostati u Parizu i što prije obnoviti svoj ugovor", izjavio je Thiago Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi