Thohir: Bilo bi sjajno kada bismo doveli Džeku

Predsjednik Intera o pojačanjima

Thohir: Bilo bi sjajno kada bismo doveli Džeku

Predsjednik Intera, Erick Thohir potvrdio je da njegova ekipa traži napadača za narednu sezonu, a prema pisanjima talijanskih medija na listi se nalaze tri fudbalera. 

Kao glavni kandidati za dolazak u Inter spominju se dva fudbalera iz engleskog Premiershipa. Napadač Chelseaja, Fernando Torres i naš reprezentativac Edin Džeko. Treći napadač koji je na radaru Nerazzurra je Alvaro Morata. 

"Dovest ćemo vrhunskog napadača narednog ljeta. Imamo dosta kandidata na našoj listi. Moramo se pojačati, a prema vašim pisanjima najbliži dolasku su Džeko, Morata i Torres. Ja samo mogu reći da bi bilo sjajno kada bi jedan od njih došao u Inter," rekao je za Gazzettu dello Sport, vlasnik Intera, Erick Thohir. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.