"Ti govoriš 'završi, završi', a na kraju ja ispadnem glup"

Kad Cristiano izgubi živce:

"Ti govoriš 'završi, završi', a na kraju ja ispadnem glup"

Nije ništa novo kada kažemo koliko Cristiano Ronaldo brine o svom imidžu u javnosti, a nekad često u tome zna pretjerati. Najbolji fudbaler svijeta za 2014. godinu to je demonstrirao i u svom zadnjem intervjuu koji je objavljen na YouTubeu.

Prva zvijezda Real Madrida govorila je o novom treneru njegovog kluba Rafaelu Benitezu, a popularni CR7 se svojski trudio ne bi li procijedio koju pozitivnu rečenicu o stručnjaku koji je iz Napolija stigao na Santiago Bernabeu. Ipak činilo se kako da ni sam nije bio uvjeren u ono što priča. 

Portugalski fudbaler je iscijedio nekoliko standardnih floskula, a potom je, očito iznerviran pitanjima novinara i ponašanjem svog prijatelja Ricarda koji mu je pravio društvo, jednostavno prekinuo intervju.

"Ja sa njim prije nisam radio. On je iskusan menadžer,... hmmm, vidjet ćemo što će se dogoditi. Real Madrid je najveći klub na svijetu, uvijek je izazov biti tamo i za igrače i menadžere... Volio bih raditi s njim i vidjet ćemo hoćemo li osvojiti neke važne titule, ja sam poprilično samouvjeren i radujem se tome", kao je Ronaldo, kao da je čitao sa neke ploče koja je stajala iza kamere.

Kada ga je novinar zamolio za još koji odgovor, zakolutao je očima i ušao u svađu s prijateljem jer ga je ovaj požurivao da što prije završi razgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Vidiš da ja ne insistiram na ničemu, on mi postavlja pitanja... zar da ispadnem nepristojan prema čovjeku?", ljutito se Ronaldo obratio prijatelju nakon što je skinuo slušalice, a potom je vidno iznerviran kratko zahvalio voditelju te jednostavno otišao sa snimanja govoreći prijatelju:

"Ti govoriš 'završi, završi', a na kraju ja ispadnem glup".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.