Tiago zabio prvijenac, pa se povrijedio

Cibalia ispustila bodove protiv Slaven Belupa

Tiago zabio prvijenac, pa se povrijedio

S. Mlaćo

Nogometaši Cibalije jučer su na gostovanju kod Slaven Belupa upisali poraz od 3:2, te tako nakon dva odigrana kola u novoj sezoni 1.HNL-a nemaju nijedan osvojen bod.

Slaven je poveo već u trećoj minuti, a onda je Cibalija uspjeli brzo preokrenuti vodstvo u svoju korist, a za 1:2 pogodio je bivši fudbaler Željezničara, Brazilac Tiago Faria.

Tiago je nedugo zatim zaradio i žuti karton, a onda i izašao na poluvremenu utakmice zbog povrede.

Cibalija je poslije Tiagovog izlaska primila dva pogotka te na kraju ispustila bodova, a prema pisanju hrvatskih medija radi se o neugodnoj povredi o kojoj će više informacija biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Brazilac je u dresu Željezničara odigrao 27 utakmica i postigao pet pogodaka, a na kraju prošle sezone odlučio je sporazumno raskinuti sa Plavima sa Grbavice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi