Tino Sven Sušić u Hajduku do 2018. godine

Bh. fudbaler produžio ugovor

Tino Sven Sušić u Hajduku do 2018. godine

Tino Sven Sušić danas je potpisao novi ugovor sa splitskim Hajdukom.

Vezni fudbaler bosanskohercegovačke reprezentacije vjernost Hajduku produžio je do ljeta 2018. godine, a nakon što je stavio paraf na ugovor izjavio je da je sretan što mu je Hajduk ukazao povjerenje. 

"Naravno da sam zadovoljan zbog produženja ugovora s Hajdukom i sretan sam jer  mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i Kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji."  

Zbog produženja saradnje s 23-godišnjim fudbalerom zadovoljstvo nije krio ni sportski direktor Goran Vučević.    

"Tino je jedan od naših najvažnijih igrača i naravno da smo to željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kliuba jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal", riječi su Vučevića, koji je potom dodao:

"Bio je izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.