"To što radi Alves nema smisla, kao da je Neymarova ku*ka"
Foto: EPA

Diego Forlan bez dlake na jeziku

"To što radi Alves nema smisla, kao da je Neymarova ku*ka"

Diego Forlan je tokom svoje bogate karijere stekao reputaciju jednog od "najnemilosrdnijih" golgetera, a sada je, upravo na takav način, prokomentarisao i tenzije koje su se pojavile među zvijezdama PSG-a. 

Naime, napadač PSG-a, Urugvajac Edinson Cavani, je već u dva navrata spriječio Neymara da izvede penal, jer je on to želio uraditi. Brazilac to nije dobro "primio" pa su se pojavile tenzije između dvije velike zvijezde PSG, a u sukob se uključio i Dani Alves.

Alves, koji je s Neymarom dijelio i svlačionicu u Barceloni, je nedavno "sakrio" loptu od Cavanija, kada je ovaj želio izvesti slobodni udarac, i dao je Neymaru. Brazilski bek se kasnije "branio" riječima da je on sam želio izvesti slobodnjak, a ne da se želio uključiti u sukob Neymara i Cavanija, ali mu je rijetko ko povjerovao.

Sada je i iskusni Diego Forlan odlučio prokomentarisati čitavu situaciju i stati u dobranu svog sunarodnjaka, Edinsona Cavanija.

"Cavani zaslužuje poštovanje. On tamo postiže golove i izvodi penale godinama, mora postojati respekt...Neymar to ne bi uradio Messiju. Nije želio da Cavani izvede penal, bio je poput malog dječaka koji mu dosađuje", izjavio je Forlan za urugvajski Radio Sport 890, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Postoji problem između Neymara i Cavanija, takve stvari se dešavaju u svim ekipama. Ono što nema nikakvog smisla jeste to što Alves radi, on ne daje loptu Cavaniju, ali je daje Neymaru, kao da je njegova ku*ka".

Nije teško primijetiti na čijoj je strani Diego Forlan, ali možda je Urugvajac u pravu s obzirom da je sjajni Cavani ove sezone već postigao devet golova, a da je prošlu završio s 49 pogodaka na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi