Tomić: Da smo bili samo malo hrabriji u prvom...

Zrinjski remizirao s Legijom

Tomić: Da smo bili samo malo hrabriji u prvom...

E. Škorić

Veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić smatra da bi hrabrija igra u prvom dijelu i manji respekt prema rivalu donijeli i pobjedu Plemićima.

U redovima Zrinjskog se svi slažu da se previše dalo respekta na početku  Poljacima. 

"Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme, dok smo u prvom previše respektovali Legiju. Da smo od početka igrali kao u drugom, vjerujem da bismo i pobijedili", rekao je Tomić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ali mislim ad smo se predstavili u dobrom svjetlu. Ostala je još jedna utakmica i može se svašta desiti, ali uz malo sreće možemo proći dalje. Na Euru smo vidjeli kako svako svakog može da pobijedi".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je Legia u vodstvo stigla u 49. minuti golom Nikolića, a da je Katanec u 57. postavio konačnih 1:1. Revanš je za sedam dana.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi