Toni: Nešto nije u redu u svlačionici Italije
Foto: EPA

Legendarni napadač smatra

Toni: Nešto nije u redu u svlačionici Italije

Legendarni italijanski napadač Luca Toni uvjeren je da postoje određeni problemi u svlačionici Azzurra koji koče ovu reprezentaciju u posljednje vrijeme.

Situacija u Italiji je alarmantna nakon poraza u Štokholmu od Švedske rezultatom 1:0, a pred večerašnji revanš realne su šanse da se Italijani ne plasiraju na Svjetsko prvenstvo što bi bila prava katastrofa.

"Sasvim je jasno da nešto nije u redu u svlačionici Italije. Nešto ne štima. Ne znam šta je razlog, ali znam da Švedsku jednostavno moramo pobijediti večeras", rekao je Toni, te dodao:

"Prije samo 11 godina smo bili šampioni svijeta, a da sada uopšte ne odemo na Svjetsko prvenstvo... To bi bila tragedija".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Italija i Švedska svoj revanš meč baraža za Svjetsko prvenstvo igraju večeras na San Siru s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi