Topić iz Jedinstva u estonski Nõmme Kalju

Iskusni vezni igrač

Topić iz Jedinstva u estonski Nõmme Kalju

Borislav Topić napustio je redove Jedinstva i naredna destinacija u njegovoj karijeri zove se Nõmme Kalju.

Nekadašnji juniorski bh. reprezentativac sa estonskim prvoligašem potpisat će ugovor na jednu i po godinu, a vrijedi istaći da se prošle sezone trenirajući pod palicom Mehmeda Janjoša pokazao kao najbolji igrač Jedinstva. 

Iskusni vezni nogometaš za tim iz Bihaća postigao je ukupno šest golova i tokom svoje karijere još je nastupao za Rudar Prijedor, BSK Borču, Novi Pazar i rumunski Targu Mures.

Dodajmo i to da njegov novi klub Nõmme Kalju u estonskom prvenstvu zauzima lidersku poziciju, sa jednim bodom više u odnosu na drugoplasiranu Levadiju.

 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.