Torosidis: Sutra ćete vidjeti pravo lice Grčke
Foto: EPA

Grci vjeruju u čudo u revanšu

Torosidis: Sutra ćete vidjeti pravo lice Grčke

Iskusni Vassilis Torosidis se nada da će, nakon oporavka od povrede, dobiti priliku da zaigra u revanšu baraža za Mundijal protiv Hrvatske.

Reprezentacija Hrvatske se u prvom susretu na Maksimiru "poigrala" sa Grcima i slavila rezultatom 4:1.

Odbrana Grčke je u Zagrebu napravila veliki broj grešaka, koje su Vatreni znali kazniti, međutim Torosidis vjeruje u čudo u uzvratnoj utakmici.

"Mučio sam se sa povredom dva mjeseca, ali želim igrati u nedjelju. Spreman sam za revanš", poručio je Torosidis, pa prokomentarisao i povratak Kostasa Manolasa:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Njegov povratak je veoma važan. Želimo sutra napraviti nešto nemoguće. U Zagrebu smo griješili više nego u cijelim kvalifikacijama. Sutra ćete vidjeti naše pravo lice".

Revanš susret baraža za Svjetsko prvenstvo između Grčke i Hrvatske je na rasporedu sutra od 20:45 sati na stadionu Georgios Karaiskakis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi