Torres nije imao snage gledati Costin penal

Kad se emocije pomiješaju?

Torres nije imao snage gledati Costin penal

Fernando Torres svojim golom u 36. minuti donio je vodstvo Chelseaju u revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Ipak, iz poštovanja prema klubu čiji je najmlađi kapiten u historiji nije slavio pogodak za svoj sadašnji klub.

Nije Torres ni slutio da će nakon vodstva tima sa Stamford bridgea od 1:0 gosti uspjeti u finišu prvog poluvremena izjednačiti na 1:1, a potom sa još dva gola stići do zaslužene pobjede.

Emocije su se pomiješale, pa popularni El Nino nije imao snage da gleda penal iz 60. minute koji je uspješno izveo Diego Costa za vodstvo popularnih Jorgandžija od 2:1.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.