Torres odbija transfer u Kinu!

Nije zainteresovan

Torres odbija transfer u Kinu!

Fernando Torres nije zainteresovan za odlazak u Kinu, javljaju španski mediji.

Napadač Atletico Madrida je u proteklom periodu dobio ponude od pet kineskih klubova, ali je odbio svaku mogućnost da ove zime napusti Vicente Calderon.

Agent popularnog El Nina je nedavno istakao da bi njegov klijent lako mogao postati najplaćeniji napadač na svijetu, ali Torresa kineski novac jednostavno ne zanima.

Glavni motiv Torresovog ostanka u Atletico Madridu leži u njegovoj ogromnoj želji da podigne trofej prvaka sa svojim voljenim klubom, iako je svjestan da će pored Barcelone to biti gotovo nemoguća misija. 

Još jedan razlog zbog kojeg će Torres najmanje do ljeta ostati na Vicente Calderonu jeste još uvijek nerazjašnjena situacija po pitanju suspenzije za Atletico, koji u narednom prelaznom roku možda neće moći registrovati nove fudbalere. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prelazni rok za kineske klubove ističe 26. februara. Sada kada je jasno da neće dovesti Torresa, ostaje nam da vidimo kojoj će se zvijezdi evropskog fudbala sada okrenuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije