Torres: Ovo je šansa kakvu život ne nudi često

El Nino sanja trofej Lige prvaka

Torres: Ovo je šansa kakvu život ne nudi često

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres istakao je da želi sa svojim klubom ispisati historiju.

Atletico Madrid će drugi put u posljednje tri sezone igrati finale Lige prvaka i ponovo će im rival biti Real Madrid.

"Dva finala u tri godine su ogroman uspjeh. Prvi put smo imali šansu i nismo uspjeli. Sada imamo novu šansu kakvu život ne nudi često i dat ćemo sve da uspijemo", rekao je Torres, te nastavio:

"Cijeli život sam sanjao o ovome. Protivnik u finalu je najmanje bitan, bitan je krajnji rezultat. Rivalitet postoji, ali to nije važno u finalu. Prijašnje utakmice zaboravljamo".

Torres je u svojoj karijeri osvojio sve što se moglo osvojiti, pa tako i Ligu prvaka sa Chelseajem prije četiri godine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kao dijete Atletico Madrida, popularnom El Ninu je neostvareni san osvojiti veliki trofej s voljenim klubom, pa će sigurno imati poseban motiv u finalu koje se igra sljedeće sedmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi