Torres podržao Pedra
Foto: EPA

Transfer Pedra sve bliži realizaciji

Torres podržao Pedra

S. Bošković

Fernando Torres podržao je svog prijatelja Pedra i rekao da će zasjati, ako se odluči da napusti Barcelonu i preseli u Manchester United. 

Najbliži dovođenju 28-godišnjeg igrača Barcelone je Manchester United, pogotovo nakon što je i sam igrač priznao da je njegova budućnost u katalonskom timu nesigurna. Nakon toga, Pedro je Barceloni donio pobjedu u utakmici Super kupa protiv Seville. te primio podršku od Torresa:

"On je dobar prijatelj i ako odluči da je Engleska naredni korak u njegovoj karijeri, siguran sam da će tamo uspjeti. On ima sve mogućnosti koje bi ste očekivali od igrača koji je u Barceloni proveo mnogo godina, ali također ima i dobru radnu etiku. On radi jako, pomoći će odbrani. Neće biti nasilan. Ima sve što treba se uspije u Premier ligi.", rekao je Torres o Pedru, te je za kraj još dodao:

"Milim da će mu biti veoma teško da napusti Barcelonu, ali razumijem kao i svi drugi koliko je važno da se igra standardno. pogotovo kada dođete do određenog broja godina. Tada morate biti u klubu gdje će te moći igrati fudbal."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije