Torres u januaru ide u Kinu ili SAD?
Foto: EPA

Vrijeme je za odlazak

Torres u januaru ide u Kinu ili SAD?

Iskusni španski napadač Fernando Torres bi u januaru trebao napustiti Atletico Madrid, pišu tamošnji mediji.

Torres, koji se ove sezone još uvijek nije upisao u strijelce na deset utakmica koliko ih je odigrao, blizu je odlaska iz svog matičnog kluba a kao potencijalne destinacije navode se Kina i Sjedinjene Američke Države.

Ugovor Fernanda Torresa sa Atletico Madridom ističe na kraju sezone, ali je bivši napadač Liverpoola i Chelseaja navodno odlučio da ode pola godine prije njegovog isteka, jer je već izvjesno da on neće biti produžen.

Za vrijeme boravka u Atleticu, Torres je ukupno postigao 119 pogodaka, od čega "samo" 28 otkako se vratio u Madrid u januaru 2015. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi