Torres: Za nas je svaka utakmica rat, poginut ćemo za finale

Pred revanš u Munchenu

Torres: Za nas je svaka utakmica rat, poginut ćemo za finale

Atletico Madrid će sutra u Munchenu pokušati odbraniti prednost iz prve utakmice odigrane na Vicente Calderonu prošle sedmice (1:0).

Prije revanš utakmice polufinala Lige prvaka, napadač Jorgandžija Fernando Torres dao je izjavu za medije u kojoj je slikovito objasnio šta za njega i njegove saigrače predstavljaju ovakve utakmice.

"Znamo ko smo. Za nas je svaka utakmica kao rat i moja ekipa je spremna poginuti na terenu za pobjedu. Sanjamo finale Lige prvaka i dat ćemo sve da se nađemo tamo", rekao je Torres, te dodao:

"Zahvalan sam što igram u ovom klubu. Svakog dana naučim nešto novo od svojih saigrača, pretežno mlađih. Znam koliko svima znači ova utakmica protiv Bayerna i idemo se boriti za svoj san".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Bayerna i Atletico Madrida igra se sutra na Allianz Areni u standardnom terminu od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti