Tošić: Tri prsta u Elbasanu? Ma ne kajem se...

Nike se ne izvinjava

Tošić: Tri prsta u Elbasanu? Ma ne kajem se...

E. Škorić

Reprezentativac Srbije Duško Tošić ne kaje se što je pobjedu nad Albanijom proslavio s tri prsta.

Podsjećamo, Tošić je pokazao tri prsta prema albanskim navijačima nakon što je Srbija povela u Elbasanu u utakmici koju je dobila s 2:0.

Ipak, taj poraz nije koštao Albance, jer su pobjedom nad Armenijom danas proslavili plasman na EP, dok je Srbija na kraju doživjela novi poraz i to od Portugala.

"Nisam se nikome izvinio. Ponosan sam, samo sam objasnio šta znači taj potez, Rekao sam da mi je žao ako je to nekog uvrijedilo", rekao je Tošić, osvrnuvši se i na poraz od Portugala u Beogradu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bili smo bolji, izgubili smo i ništa nam drugo ne ostaje nego da analiziramo sve ovo i što bolje se spremimo za naredni ciklus. Nema izgovora za sljedeće kvalifikacije. Sada smo zreli i nemamo prava na grešku", istakao je Tošić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti