"Tottenham je najbolji tim u ligi"
Foto: EPA

Slaven Bilić tvrdi

"Tottenham je najbolji tim u ligi"

M. Šljivak

Menadžer West Hama Slaven Bilić smatra da je gradski rival Tottenham najbolji tim Premiershipa.

Spursi vode veliku bitku za titulu prvaka sa Chelseajem, a naredni protivnik je upravo West Ham. Igraju zaista lijep fudbal, što je pohvatlio i hrvatski stručnjak na klupi Čekićara, Slaven Bilić.

"To za nas nije obična utakmica. Nama trebaju bodovi za opstanak, njima za titulu i biće to veliki meč. Ući ćemo u meč veoma pozitivno, jer po mom mišljenju, igramo protiv najboljeg tima u ligi. Da bismo došli do dobrog rezultata, moramo dati sve od sebe. Prošle godine smo ih pobijedili kući i to želimo ponovo učiniti", rekao je Bilić.

Dva londonska tima meč će igrati u petak, a pored Spursa, West Ham do kraja sezone igra protiv Liverpoola i Burnleya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čekičari su trenutno na 15. mjestu sa 39 bodova, dok je Tottenham drugi sa 77 bodova, četiri manje od Chelseaja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi