Tottenham postavio cijenu za Kanea, Real odustao!
Foto: EPA

Neće ni poslati ponudu

Tottenham postavio cijenu za Kanea, Real odustao!

Engleski napadač Harry Kane je trenutno jedan od najboljih fudbalera u Evropi i nema tog trenera koji ga ne bi želio vidjeti u svojoj ekipi.

Sjajni 24-godišnjak i dalje nastupa za Tottenham, iako se dugo špekuliše da bi mogao brzo otići. Mnogi su već proglasili Real Madrid njegovim budućim klubom, ali izgleda da od toga neće biti ništa ako se stvari drastično ne promijene.

Prema riječima predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, nema smisla sada slati ponudu za Kanea s obzirom da prvak Španije ne namjerava platiti cifru koju Spursi traže, a ona je vrtoglava - 250 miliona eura.

"Harry Kane je sjajan fudbaler, a uz to je i mlad. Međutim, njegovo dovođenje mi trenutno nije prioritet, čak i ne razmišljam o tome. Nećemo slati ponudu jer sam u neformalnom razgovoru već pitao Tottenhamovog predsjednika za cijenu, a on mi je poručio da je ona 250 miliona eura", rekao je Perez, koji je potom zaključio da Realu trenutno ne treba bolji napadač od onog koji već dugo stanuje na Santiago Bernabeu:

"Zadovoljni smo onim što Karim Benzema radi za naš klub posljednjih godina. Nedavno je produžio ugovor i sretni smo što ga imamo".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Harry Kane je ove sezone postigao 13 golova na 12 utakmica za Tottenham, a u 2017. godini ima impresivnu statistiku - 45 golova na 40 utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi