Tottenham pregazio Watford

Pijetlovi bez problema

Tottenham pregazio Watford

Fudbaleri Tottenhama slavili su pobjedu danas na domaćem terenu protiv Watforda sa visokih 4:0 u okviru 32. kola engleskog Premiershpa.

Tottenham se još uvijek nada osvajanju titule na kraju sezone, a ovom pobjedom su ponovo prišli Chelseaju na samo četiri boda minusa uz meč manje.

Pijetlovi su danas poveli preko Dele Allija koji je fantastičnim pogotkom u 33. minuti matirao golmana gostiju Gomesa. 

Do kraja prvog dijela meča, još dva gola su viđena u mreži gostiju. Prvo je Dier pogodio sa 20-ak metara u 39. minuti, da bi samo pet minuta kasnije Son Heung-Min pogodio za 3:0.

U nastavku meča Tottenham je smanjio gas, ali uspjeli su postići još jedan pogodak i to ponovo preko Son Heung-Mina koji je postavio konačnih 4:0 u 55. minuti. Treba reći i to da se na današnjem meču na teren poslije povrede vratio napadač Tottenhama Harry Kane.

Engleski Premiership, 32. kolo:

Tottenham-Watford 4:0 (Alli 33', Dier 39', Son 44' 55')



Potražite više informacija na temu Premier league:





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti