Tottenham veoma blizu dovođenja igrača Ajaxa

Davison Sanchez napušta Holandiju?

Tottenham veoma blizu dovođenja igrača Ajaxa

E. Ganibegović

Engleska Premier liga je počela prošlog vikenda, a Tottenham još nije doveo niti jedno pojačanje ovog ljeta.

Spursi su se povezivali sa nekim igračima, međutim nije tu bilo ozbiljnog poslovanja, sve je ostajalo na špekulacijama.

Kyle Walker je napustio Pijetlove, a u posljednje vrijeme se priča i o odlasku Dannyja Rosea, što ne bi valjalo za ekipu Mauricija Pochettina.

Dva imena se u posljednje vrijeme vrlo često povezuju sa Tottenhamom, a riječ je o Davinsonu Sanchezu iz Ajaxa, kao i Cheikhu Diopu iz Celte Vigo.

Sada engleski mediji prenose kako su Pijetlovi vema blizu potpisa Davinsona Sancheza, koji bi navodno uskoro trebao postati novi igrač Tottenhama. Pochettino je očigledno spreman platiti 35 miliona funti za 21-godišnjeg igrača Ajaxa. 

Ako se nekim slučajem ovaj transfer ostvari, to bi bilo prvo pojačanje Spursa ovog ljeta, zvuči nevjerovatno. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi