Totti dobio ponudu iz Serije A
Foto: EPA

Neimenovani klub želi Princa Rima

Totti dobio ponudu iz Serije A

M. Šljivak

Francesco Totti odigraće u nedjelju posljednji meč u dresu voljene Rome.

Ikona Vučice se nakon 25 godina oprašta od dresa rimskog kluba, ali još uvijek nije poznato hoće li Totti nastaviti karijeru.

Princ Rima na leđima ima već 40 godina. Ipak, to ne smeta pojedinim klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Navodno, jedan od timova iz Serije A ponudio je Tottiju jednogodišnji ugovor, ali ime tima koji je to učinio, nije poznato.

Teško je ipak povjerovati da legendarni kapiten Rome ima želju da karijeru nastavi negdje drugo. Izvjesno je da će sa posljednjim sudijskim zviždukom u nedjelju biti i kraj jedne velike karijere, koju je Totti kompletnu proveo u dresu Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Totti je za Romu debitovao 1992. godine. Iz sezone u sezonu je pokazivao o kakvom se velemajstoru radi, a ukupno je odigrao 785 utakmica za klub, te je postigao 307 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi