Totti: Donio sam odluku, samo da se ne predomislim

Zna šta će raditi u budućnosti

Totti: Donio sam odluku, samo da se ne predomislim

E. Škorić

Francesco Totti (40) ističe kako je donio odluku vezanu za budućnost, ali nije želio otkrivati detalje.

Totti, Romina legenda, igra i s 40 godina, ali jasno je da se bliži kraj njegovoj igračkoj karijeri, bez obzira što izgleda kao da bi mogao odraditi makar još jednu ili dvije sezone.

"Razmišljam puno o tome što ću učiniti, ali znam da je nogomet moj život. Uživam da igram, iako, naravno sramota je što nisam na terenu koliko sam bio prije pet ili 10 godina. Ipak, poštujem odluke čak i one Spallettijeve. Možda odem u Kinu kako bih mogao igrati", komentarisao je Totti uz blagi smijeh.

"Več sam odlučio što ću raditi u budućnosti, ali neću to reći kako se ne bih predomislio i sve pokvario", dodao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je čitavu karijeru proveo u Romi u kojoj je prvi put zaigrao 1993. godine, a do sada je sakupio 612 nastupa i postigao je 250 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije