Totti izveo ekipu na večeru, ali jedna osoba je falila
Foto: EPA

Gdje je Spalletti?

Totti izveo ekipu na večeru, ali jedna osoba je falila

E. Škorić

Legendarni Francesco Totti ovog vikenda protiv Genoe igra oproštajnu utakmicu u dresu Rome.

Nakon višemjesečnih nagađanja postalo je poznato da će Totti napustiti Romu i on je na Facebooku jučer objavio oproštajno pismo.

"Roma - Genoa, nedjelja, 28. maj 2017. godine. Posljednji put ću obući dres Rome. Ipak, osjećam da me ljubav za fudbalom nije prošla. Ovo je strast, moja glad koju ne mogu nahraniti nikad. Od ponedjeljka sam spreman za nove izazove. Koji su novi izazovi? Saznaćete u ponedjeljak", napisao je Totti.

Odlučio je kapiten svoje igrače ili saigrače povesti na zajedničku večeru, a Totti je na Twitteru objavio fotografiju sa ekipom. Svi su bili tu, naravno i naš Edin Džeko, ali nedostajao je trener Luciano Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako puni 41 godinu u septembru, Totti će ostati u nogometu, ali je jasno da neće nastupati za Romu iduće sezone. Gdje, javit će nam u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti