"Totti je naš Roger Federer"

Nainggolan hvalio Švicarca i svog saigrača

"Totti je naš Roger Federer"

E. Čaušević

Švicarski teniser Roger Federer slavio je sinoć na Mastersu u Miamiju nakon pobjede u finalu protiv Rafaela Nadala.

Iako je proslavio svoj 35. rođendan Federer ponovo pruža partije kao u svojim najboljim danima i na navjerovatan način je počeo novu sezonu. O švicarskom teniseru sinoć je govorio igrač Rome, Radja Nainggolan, koji je rekao da ima jedan sportista koji je napravio više od Federera.

"Federer je nevjerovatan. Ipak, mi imamo Tottija koji sa svojih 40 godina i dalje igra na visokom nivou. On je naš Federer. Drago mi je vidjeti da se neko tako trudi i bori iako je već na zalasku karijere", rekao je Nainggolan.

Belgijanac je od italijanskih novinara dobio pitanje o svojoj budućnosti, ali je vješto izbjegao odgovor da li će napustiti Romu ovog ljeta. Također, Nainggolan je otkrio četiri najbolja igrača svijeta u ovom trenutku po njegovom izboru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja četiri najdraža igrača u fudbalu su trenutno Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo i Eden Hazard", dodao je Nainggolan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi