Totti objasnio zašto nije zaigrao u Real Madridu

Odbio ponudu kraljevskog kluba

Totti objasnio zašto nije zaigrao u Real Madridu

E. Čaušević

Kapiten Rome, Francesco Totti, danas se nalazi u centru pažnje svih medija širom svijeta jer savi svoj 40. rođendan.

Totti se zahvalio svima na čestitkama, te je poručio da je to najbolji dokaz koliko ga cijene u svijetu fudbala. Kralj Rima danas je odlučio otkriti kako mu je teško bilo ostati u jednom klubu cijelu karijeru, te kako je umalo završio u Real Madridu.

"Bilo je trenutaka kada sam razmišljao o odlasku, bilo je teških trenutaka u klubu tokom godina, ali sam izdržao. Kada smo osvojili titulu prvaka Italije Capello je bio u Romi, a onda je otišao u Real. Bio sam jako blizu da odem u Madrid. Zašto nisam otišao? Pa razmišljao sam o svemu, porodica i prijatelji su me natjerali da razmišljam da se nikada ne bih snašao tamo. Shvatio sam da je Roma jedini klub u životu i zato sam ostao", rekao je Totti.

Kapiten Rome na kraju je poručio da i dalje svaki dan dolazi sretan na treninge Rome, te da će igrati sve dok to bude tako.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi