Totti od prve minute, Džeko na klupi protiv Carpija?

Rudi Garcia će mijenjati

Totti od prve minute, Džeko na klupi protiv Carpija?

E. Škorić

Edin Džeko bi u subotu mogao početi s klupe meč Rome i Carpija.

Roma u subotu od 18 sati na Olimpicu dočekuje Carpi i pokušat će upisati treću pobjedu i donekle se navijačima iskupiti zbog poraza u Đenovi od Sampdorije.

U tom susretu je Džeko igrao 90 minuta, a trener Rimljana Rudi Garcia nije bio baš zadovoljan onim što je pokazao.

Prema nekim informacijama u italijanskim medijima, Garcia će Džeku u subotu ostaviti na klupi, a na njegovom mjestu od prve minute počet će Francesco Totti, dok bi krilne pozicije trebali da popune Gervinho i Iturbe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, to su zasad pretpostavke, ali mi vjerujemo da će Edinu Garcia pružiti šansu od prve minute i da će našeg golgetera krenuti u ovom susretu. Mada, treba imati na umu da sljedeće sedmice Roma igra i meč Lige prvaka, pa je i za očekivati manje rotacije u timu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.