Totti odgovorio na Messijevu rođendansku čestitku

Kralj Rima poručio da je sve moguće

Totti odgovorio na Messijevu rođendansku čestitku

E. Čaušević

Francesco Totti nastavlja oduševljavati fudbalski svijet svojom željom i voljom da i dalje igra.

Kralj Rima danas slavi svoj 40. rođendan, a čestite za Tottija stižu iz cijelog svijeta. Kapiten Rome je priznao da je pozitivno iznenađen jer nije očekivao da će ljubitelji fudbala ovako reagovati na njegov 40. rođendan.

"Hvala vam mnogo jer zaista nisam očekivao ovako puno čestitki. Uživam u svemu jer su to moje kolege iz cijelog svijeta, ne samo iz fudbala nego iz ostalih sportova. Dali su mi do znanja da me cijene u cijelom svijetu i to je nevjerovatno za mene", rekao je Totti, te nastavio:

"Messi je rekao da bih trebao igrati još dvije godine? Ne znam da li mogu to obećati. Upoznao sam ga kao osobu i on je fenomena na terenu, nekada i poruke razmijenimo. To je dokaz da radimo dobre stvari na terenu jer imamo toliko fanova. Nemojte ni pomisliti da ne mogu igrati još dvije godine, sve je moguće. Hvala vam prijatelji na svemu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi