Totti otkrio s kim je volio najviše igrati u Romi
Foto: EPA

Kralj Rima nas napušta na kraju sezone

Totti otkrio s kim je volio najviše igrati u Romi

E. Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, prema svemu sudeći na kraju ove sezone će završiti svoju blistavu karijeru.

Totti je o penziji razmišljao i prošle sezone, ali su ga čelnici kluba i navijači uspjeli nagovoriti da produži saradnju na još jednu sezonu. Međutim, sada je sve jasnije da Totti nema više toliku želju za igrom, te da igra svoju posljednju sezonu. O ovom igraču je sve već ispričano, a on je jedan od rijetkih koji su cijelu svoju karijeru posvetio samo jednom klubu.

Kralj Rima je dobio status legende među navijačima Rome, ali i ljubiteljima fudbala širom svijeta. Totti je danas za italijanske medije govorio o svojoj karijeri i odlučio je otkriti s kojim igračem je volio najviše igrati, te s kojim fudbalerom mu je želja da zaigra jednog dana.

"Najviše sam uživao igrajući sa Antoniom Cassanom i uvijek ću to reći. Žao mi je samo što nije napravio sto puta bolju karijeru jer je mogao i on to sam zna. Što se tiče igrača s kojim bih volio igrati. Hm, pa to je Cristiano Ronaldo, za mene je on fenomen", rekao je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi