Totti: Ronaldo je bolji od Messija
Foto: EPA

Legenda Rome poručila

Totti: Ronaldo je bolji od Messija

E. Čaušević

Legendarni igrač Rome, Francesco Totti, bit će u FIFA-inom žiriju za biranje najboljeg igrača za ovu godinu.

Nakon što je na kraju prošle sezone odlučio završiti svoju igraču karijeru Totti je za veoma kratko vrijeme sebi našao nove "zanimacije". Između ostalog, Totti će biti u žiriju na ceremoniji kada će FIFA dodijeliti nagradu za najboljeg igrača u 2017. godini.

FIFA je jučer objavila listu trojice igrača koji će se boriti za ovu prestižnu nagradu, a to su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Neymar. Međutim, prema mišljenju legendarnog Tottija zbog svega što je osvojio u ovoj godini Ronaldo je zaslužio ponovo da osvoji ovu nagradu.

"Pričamo o tri fudbalska vanzemaljda. Ipak, na kraju mislim da je Ronaldo ispred Messija i Neymara. Ima fantastičnu godinu u kojoj je postigao gotovo sve što je mogao. Ove godine je dosta bolji od Messija i to treba priznati", rekao je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi