Tottijeva supruga napala Lucijana Spallettija

"Pokazao je da je nula od čovjeka"

Tottijeva supruga napala Lucijana Spallettija

E. Čaušević

Francesco Totti jučer je ponovo ispisao historiju italijanskog fudbala jer je postigao svoj 250. gol u Seriji A.

Roma je poražena od Torina sa 3:1, a jedini gol postigao je Totti koji sutra slavi svoj 40. rođendan. Ipak, iako se čini da je kapiten Rome u dobrom odnosu sa trenerom Spallettijem, ali to nije uvijek bilo tako.

Dobro je poznato da Spalletti nije računao na Tottija kada je fuebruaru preuzeo klupu Vučice. Iako su sada stvari na svom mjestu, Tottijeva supruga Ilary Blasi ne može zaboraviti ono što je Spalletti uradio.

"Kada je došao u klub nije imao nimalo poštovanja prema njemu i ponašao se kao da je Totti neki dječak, a ne ikona ovog kluba. Ne kritikujem ga zbog toga, ali on je tada pokazao da je zaista 'nula' od čovjeka", rekla je Ilary.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi