Toure i Schweinsteiger od januara u istom klubu?

PSG želi otpisani dvojac

Toure i Schweinsteiger od januara u istom klubu?

E. Čaušević

Manchester United i Manchester City ovog ljeta su doveli nove trenere, a to je značilo i mnoge promjene u oba kluba.

Nakon dolaska Pepa Guardiolne na klupu Cityja postalo je jasno da Yaya Toure više nema mjesta u prvom timu. Nakon svađe s njegovim agentom Guardiola je Toureu poručio da može potražiti novi klub. Ništa bolja situacija nije ni na Old Traffordu za Bastiana Schweinsteigera.

Njemači reprezentativac većinu utakmica posmatra sa tribina, te je sasvim jasno da će već u januaru napustiti United. U engleskim medijima danas se pojavila zanimljiva informacija, a to je da bi ovaj dvojac od januara mogao igrati u istom klubu.

Navodno, PSG je pokazao interes da dovede Tourea u januaru, ali i Schweinsteigera. Ipak, da li će se ovi transferi zaista ostvariti ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi