Trabzonspor i Malouda se sporazumno razišli
FOTO: EPA

Francus iz sukoba s Vahom izvukao deblji kraj

Trabzonspor i Malouda se sporazumno razišli

A. Beganović

Nekadašnji francuski reprezentativac Florent Malouda sporazumno se razišao s Trabzonsporom, kojeg s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić.

Francuski fudbaler je prije par dana došao u sukob s Halilhodžićem, a pojedini turski mediji su pisali da je došlo i do fizičkog obračuna.

Nakon toga Vaha je Maloudu odstranio iz prve ekipe, a s obzirom da je danas došlo i do sporazumnog raskida saradnje, jasno je ko je iz sukoba izvukao deblji kraj.

Podsjetimo, Malouda je u Trabzonspor stigao 2013. godine iz Chelseaja, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za Chateauroux, Guingamp, te Lyon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.