Trabzonspor stvara tim snova
Foto: EPA

Poznata imena u turskom klubu

Trabzonspor stvara tim snova

M. Šljivak

Ekipa Trabzonspora će u narednu sezonu turske Superlige ući jača nego ikad.

Rukovodstvo ovog tima  očigledno konačno želi doći do naslova prvaka nakon 34 godine, pa klub dovodi zaista velika pojačanja.

Tako je novi član kluba postao doskorašnji veznjak Milana Juraj Kucka, a u narednim danima klub će završiti transfere još dva velika imena.

Čileanac Gary Medel je također završio sav posao i on će vjerovatno obući dres turskog tima, a dodatno pojačanje u veznom redu biće i reprezentativac Austrije Zlatko Junuzović.

Predsjednik Trabzonspora Muharrem Usta objavio je kako je postignut dogovor između njegovog tima i Werdera oko ovog transfera, pa je turski tim dobio tri sjajna fudbalera u veznom redu.

Podsjetimo, velika želja ovog tima je i bh. reprezentativac Edin Višća za kojeg su poslali nekoliko ponuda, pa bi Trabzonspor u narednoj sezoni mogao imati pravi tim snova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi