Transfer Diega Coste mogao bi biti veoma čudan

Bešiktaš ima zanimljiv plan

Transfer Diega Coste mogao bi biti veoma čudan

Brazilski fudbaler sa španskim pasošem Diego Costa napustit će ovog ljeta redove Chelseaja.

Italijanski stručnjak na klupi Plavaca iz Londona Antonio Conte više ne računa na napadača koji je na ljeto 2014. godine stigao na Stamford Bridge stadion, a to mu je javio preko SMS poruke prije nekoliko sedmica.

Costa se od tog momenta povezivao sa povratkom u Atletico Madrid ili transferom u Kinu, ali čini se da bi Costa karijeru mogao da nastavi u Turskoj. 

Naime, kako prenose turski mediji, ekipa Bešiktaša sve čini kako bi osigurali dolazak Coste i to na posudbu. Iako je teško vjerovatni da će do ovoga na kraju doći, čini se da je plan Bešiktaša da Atletico kupi Costu od Chelseaja, pa da ga odmah proslijede na posudbu kod njih, obzirom na zabranu transfera do naredne godine koju ima Atletico.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Plan Bešiktaša je u svakom slučaju veoma zanimljiv, a ostaje nam da vidimo da li će biti i ostvaren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi