"Transfer u Barcelonu za mene je nezamisliv"

Kross za španske medije

"Transfer u Barcelonu za mene je nezamisliv"

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida narednog vikenda igraju El Clasico u okviru 14. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je prvi na tabeli La Lige i ima šest bodova više u odnosu na Barcelonu pred veliki derbi. O ovoj utakmici uveliko se priča, a zanimljivu izajvu za madridski AS dao je igrač Real Madrida, Toni Kroos.

Njemački fudbaler prije nekoliko sezona bio je na meti katalaonske ekipe dok je nosio dres Bayerna, ali se na kraju odlučio na odlazak u Real Madrid. Kroos je izjavio da nikada ne bi mogao zaigrati u dresu Barcelone.

"Transfer u Barcelonu za mene je nezamisliv i ta opcija ne postoji. Neke stvari ne mogu napraviti svom klubu. Poštujem Real Madrid, njegovu tradiciji i navijače. Zbog toga nikada ne bih obukao dres Barcelone", rekao je Kroos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi