Treći remi za Krško, Sadikoviću  58. minuta

Sedmo kolo Prve lige Slovenije

Treći remi za Krško, Sadikoviću 58. minuta

S. Mlaćo

Ovog vikenda igraju se susreti sedmog kola Prve lige Slovenije, a Krško za kojeg nastupa i mladi reprezentativac naše zemlje Damir Sadiković remizirao je u gostima protiv Radomljea (2:2) te tako upisali treći remi u novoj sezoni.

Domaći su poveli u 23. minuti preko Stoiljkovića, da bi Krško u 26. minuti preko Kramarića iz jedanaesterca vratio stvari na početak. U 32.minuti šansu je dobio i Damir Sadiković koji je u igru ušao umjesto Urbanca.

U drugom poluvremenu Krško je preko Baskera u 71. minuti došao do vodstva, a konačnih 2:2 postavio je također iz jedanaesterca Barukčić.

Sadiković je prije ovog susreta u dresu NK Krško upisao skromnih 14 minuta, ali i pored toga ovaj mladi nogometaš našao se na spisku selektora mlade reprezentacije naše zemlje Darka Nesterovića za susrete kvalifikacija protiv Norveške i Švicarske koji će biti odigrani na stadionu Grbavica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi