Trener Abeerdena siguran i ukoliko ispadnu od Širokog

McInnes produžio ugovor

Trener Abeerdena siguran i ukoliko ispadnu od Širokog

D. Rakanović

Menadžer Abeerdena Derek McInnes produžio je ugovor sa ovim klubom do 2020. godine. 

McInnes i njegov pomoćnik Tony Docherty produžili su ugovore sa škotskom ekipom. 

Menadžer Abeerdena tako ne mora strahovati za posao i ukoliko ispadnu iz kvalifikacija za Evropsku ligu od Širokog Brijega. 

Podsjetimo, Široki će u četvrtak u revanš meču drugog pretkola ugostiti Abeerden. Utakmica je na rasporedu od 20.45 sati, a prvi meč je završen rezultatom 1:1. 

Nakon produžetka ugovor McInnes je istakao da je zadovoljan produžetkom saradnje sa škotskim klubom.

"Zadovoljan sam produžetkom saradnje, i Tony i ja se radujemo izazovima u budućnosti", rekao je 46-godišnji stručnjak za službenu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imamo još mnogo posla na terenu i van njega, i kao što sam rekao u nekoliko navrata želim da nas se sjećaju kao trener koji su uspješno vodili klub i ovdje osvajali pobjedničke trofeje", rekao je McInnes i dodao:

"Predan sam u pokušaju da ostvarim što veći uspjeh sa klubom. Imamo odličnu ekipu igrača i podršku naših briljatnih navijača.  Važno je da nastavimo napredovati na trenu i van njega i da dostignemo maksimalni potencijal kao klub".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi