Trener Nice nije ljut na Balotellija

Isključen protiv Lorienta

Trener Nice nije ljut na Balotellija

  Nicin trener Lucian Favre nije zamjerio Mariju Balotelliju na novom crvenom kartonu. 

Italijanski napadač je u meču protiv Lorienta zaradio već treći crveni karton ove sezone nakon što je verbalno napao glavnog arbitra, a iako je 'ludio' za vrijeme meča, trener Favre danas nije ljut na Balotellija. 

"Naravno da nije dobro ostati sa desetoricom igrača u posljednjih 25 minuta meča. Prije svake utakmice posljednje riječi koje kažem igračima su da ne dobiju crveni karton ili naprave penal. Nisam vidio šta se sada dogodilo, vjerovatno je nešto rekao. Ipak, Mario je dobro trenirao ove sedmice i bio je aktivniji", izjavio je Favre. 

U dosadašnjem dijelu sezone Balotelli je bio strijelac u 11 od 19 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi