Trener Rubina ima računicu: Bolji smo od Chelseaja!
Foto: EPA

Valeriy Chaly nakon poraza od Liverpoola

Trener Rubina ima računicu: Bolji smo od Chelseaja!

Liverpool je jučer savladao Rubin u Kazanu rezultatom 1:0, a jedini gol za Redse postigao je Ibe u 52. minuti utakmice.

Trener Rubina Valeriy Chaly nakon utakmice nije bio previše razočaran, a dao je i vrlo zanimljivu izjavu.

"Liverpool je odlična ekipa. Vidjelo se to na utakmici protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu, gdje su Redsi slavili sa 3:1. Mi smo izgubili rezultatom 1:0, što znači da smo bolji od Chelseaja", rekao je Chaly, koji je dodao:

"Za moje igrače je ovo veliko iskustvo. Imamo dosta mladih igrača i mislim da im sama utakmica sa Liverpoolom može mnogo poslužiti, čak i ako smo je izgubili".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rubin iz Kazana igra jednu od svojih najlošijih sezona u posljednjoj deceniji, budući da se nalazi tek na 12. mjestu u ruskom prvenstvu sa svega 13 osvojenih bodova. U grupi B Evropske lige zauzimaju posljednje, četvrto mjesto sa dva osvojena boda iz četiri utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.